Vi er en af Danmarks førende kalk- og gødningsleverandører

Dolomitkalk med et højt indhold af magnesium

VAREN UDGÅR OG ERSTATTES AF DOLOMITKALK 15KG

​Dolomitkalk har et højt indhold af vækstgivende magnesium – cirka 10 %.

Magnesium er et særdeles vigtigt tilskud til ernæring af alle planter. Kalken er samtidig en vigtig faktor til jordforbedring samt neutralisering af jordens surhed.

Magnesium er ligesom til mennesker en vigtig byggesten for alt levende og indgår i mere end 300 biokemiske processer, herunder dannelsen af enzymer.

Handelsgødning har i dag et minimalt indhold af magnesium, hvorfor det er nødvendigt at tilføre det via Dolomitkalk. Brug Kongerslev Dolomitkalk med et naturligt højt indhold af magnesium dannet for flere millioner år siden, blandt andet i alperne - "Dolomitterne".

Anvendelse og anbefalet dosering

Kan gives hele året, med fordel især forår og senere efterår. Anbefalet dosering er cirka 25 kg til ca. 300 m2. ved årlig tildeling, alternativt 25 kg til 75 m2 ved kalkning hver 3 år.

Kongerslev Dolomitkalk har en langtidsvirkende effekt, da det nedbrydes langsommere end for eksempel Kongerslev Havekalk. Ønskes en kombination af begge egenskaber anbefales Kongerslev Magnesiumkalk i enten pulver eller granuleret form (se beskrivelserne af disse).

Brug efterfølgende Kongerslev plænegødning/universalgødning, så væksten fremmes overalt i haven.

Varenr.: 700101. Vægt pr. pose 25 kg.

Colli 40 sk./palle.​

Kontakt os omkring levering af Dolomitkalk

Ring på telefon 98 33 13 77 eller skriv til e-mail info@kongerslev-kalk.dk for yderligere information. Vi leverer til kunder i Aalborg og Aarhus samt resten af Danmark.

​Firma

Kongerslev Kalk A/S

CVR: 32605818

​Kontakt

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.