Vi leverer gødning til ethvert formål​

Trænger dine planter til et ekstra skud energi? Det er vigtigt at give planterne den rette mængde gødning, så de vokser optimalt - både i store og små haver. Hos Kongerslev Kalk er vi en af Danmarks førende kalk- og gødningsleverandører, og vi har mange års erfaring med at levere næringsberigende produkter til have- og plantecentre.

Vi leverer konventionel og økologisk gødning til landbrug, industri og forhandlere i hele landet.

Økologisk gødning: Vi tager ansvar for miljøet

Vil du gøde din have med god samvittighed? Med vores produkt sortiment tager vi ansvar for miljø og dyreliv. Vi kan tilbyde dig et stort udvalg af både almindelig og økologisk gødning, der ikke skader naturen, den spredes i.

Vil du dyrke din have økologisk? Vil du have flere blomster på dine roser og rhododendron? Eller trænger din græsplæne og hæk til ekstra energi? Find vores store udvalg af gødning hos din lokale forhandler, så du hurtigt kan komme videre med havearbejdet året rundt.

Brug for gødning? Kontakt os i dag og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvilke typer af gødning vi kan tilbyde. Har du brug for et uforpligtende tilbud? Kontakt os allerede i dag.

Vi sidder klar til at besvare dit opkald på telefon 98 33 13 77 og til at modtage din e-mail på info@kongerslev-kalk.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ret henvendelse til Kongerslev Kalk

Udfyld formularen her på siden, og vi vil snarest vende tilbage på din henvendelse.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kongerslev Kalk A/S

CVR: 32605818

Vildm​osevej 13

9293 Konger​slev - Find vej

​​Tlf.: 98 33 13 7​7

E-mail: info@kongerslev​-kalk.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.