​Gør græsset grønnere med plænegødning

Drømmer du om et grønt, tæt græstæppe i haven? En plæne er pænest, når den står grøn og nyklippet, en god plænepleje styrker planter og rodnet, og er med til at forebygge gule strå, mos og ukrudt. Hos Kongerslev Kalk har vi mange års erfaring med at give plænen nyt liv, og med vores gødning til græs kan du snart sætte fødderne på et dejligt grønt tæppe.

Vores kunder er primært landbrug, erhverv og forhandlere i Nordjylland og Midtjylland, men vi leverer og sælger til hele Danmark.​

VAREBESKRIVELSE:

​Kongerslev NPK 14-3-15 klorfattig plænegødning er sammensat, så græsset får bedst mulige vilkår gennem vækstsæsonen. Gødningen giver græsset et robust rodnet og giver stor modstandsdygtighed i konkurrence mod mos.

Spred den energirige og effektive gødning før regn og fordel gødskningen over tre gange fra marts til september med 3 kg pr. 100 m2 pr. gang.

Opbevares tørt.​

VARENR.: 440001

​VÆGT PR. SPAND: 5 kg

​KOLLI: 30 sp./kvartpalle

​​

VARENR.: 440000

​VÆGT PR. POSE: 15 kg

​KOLLI: 66 sk./euro palle

Gødning af græsplæne hvornår? Og hvad gøder man med?

Det er aldrig for sent at give græsplænen et skud energi. Vi anbefaler at starte gødningssæsonen i det tidlige forår, når temperaturen begynder at stige. Gerne kombineret med kalk, som neutraliserer PH-værdien, og dermed giver dårligere vækstbetingelser for bl.a. mos. Kalkning sikrer også en bedre udnyttelse af gødningens næringsstoffer. Vi anbefaler sæsongødning, som er en kombination af plænegødning og kalk - vores populære 2-i-1 produkt.

Giv plænegødning i løbet af vækstsæsonen, det giver græsset ekstra magt, som hjælper til at kvæle mos og ukrudt i plænen.

Slut gerne sæsonen af i efteråret med både kalk og gødning, så er der skabt grobundfor en ny god sæson næste år.

Kongerslev plænegødning er sammensat, så græsset får bedst mulige vilkår gennem vækstsæsonen. Gødningen giver græsset et robust rodnet og stor modstandsdygtighed i kampen mod mos.

Spred den energirige og effektive gødning før regn, og fordel gødningen over tre gange fra marts til september med 3 kilo per 100 kvadratmeter per gang. Plænegødningen skal opbevares tørt.

Spred sæsongødning i start og slutning af sæsonen - med 10 kg pr. 100 kvadratmeter.

Vi leverer til både store og små haver

Har du en lille kolonihave, eller folder din plæne sig ud over flere kvadratmeter? Uanset om du har brug for store eller mindre portioner, har vi en løsning der passer. Kongerslev Plænegødning fås som standard i 5 og 15 kg.

Ring og hør mere om vores plænegødning

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores græs gødning. Ring til os på telefon 98 33 13 77 eller send en e-mail til info@kongerslev-kalk.dk. Vi vender tilbage, så hurtigt vi kan.

Du kan også læse om...​

Ret henvendelse til Kongerslev Kalk

Udfyld formularen her på siden, og vi vil snarest vende tilbage på din henvendelse.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kongerslev Kalk A/S

CVR: 32605818

Vildm​osevej 13

9293 Konger​slev - Find vej

​​Tlf.: 98 33 13 7​7

E-mail: info@kongerslev​-kalk.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.