Kalksalpeter

Hurtig og kraftfuld virkende gødning. Fremmer både græsvækst og planterne i urtehaven og prydhaven, bl.a. roserne, på effektfuld vis. Et rigtig godt starttilskud i begyndelsen af sæsonen og hen over sommeren.

Kongerslev Kalksalpeter er en gødningstype baseret på kalciumnitrat, som kan hjælpe planterne til at producere de bedste resultater af god kvalitet til glæde for forbrugerne.

Den indeholder hurtigvirkende nitratnitrogen, kombineret med vandopløselig kalcium, som styrker planternes cellevægge og sammen giver disse to næringsstoffer en god og varig vækst i planterne.

Kongerslev Kalksalpeter er også en gødning, som har en positiv effekt på pH-tilstanden i jorden. Den har en svag alkalisk reaktion og modvirker forsuring af jorden.

Vandopløselig kalcium modvirker bladrandskader i planterne, og virker reducerende på indre defekter i bl.a. kartofler.

Indhold: 15,5% N og 19,3% Kalcium.

Varenr.: 720203. Vægt pr. pose 15 kg. Colli 60 sk./palle.

​Firma

Kongerslev Kalk A/S

CVR: 32605818

​Kontakt

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.