Luksus Havegødning

​En unik blanding til haveejeren, der virkelig ønsker at forkæle planter og plæne samt urtehave. En allroundgødning sammensat af udvalgte mineraler og vækstgivende gødningsprodukter. Bl.a. Struvit/PhosphorCare leveret af dansk producent - Aarhus Vand - der via genindvinding skaber et fint forædlet phosphorprodukt. 

Mange industrielt fremstillede gødninger er fattige på phosphordelen, som er en vigtig byggesten til plantecellen. Vi har tilført ekstra til denne blanding og opnår derved en kraftig langtidsvirkende effekt.

I Luksus Havegødning 12-4-14 er der god balance mellem kvælstof og calium, som derved sikrer både udvikling af rodnet samt vækst i blad- og blomstersætning.

Alle plantevækster har behov for ekstra energi. Med denne blanding skabes optimal vækstmulighed.

Gives med fordel før regn, så gødningen hurtigt nedbrydes og trænger ned i de øverste jordlag, når regnen falder. Brug evt. spreder så gødningen fordeles jævnt over hele arealet.

Luksus Havegødning kan med fordel benyttes sammen med Kongerslev Kalks Havekalk. Kalk gives hvert 3-4 år så forsuring af jorden undgås og optimal udnyttelse af gødning opnås.

Spredes tidligt forår eller efterår.

10 kg. Luksus Havegødning med PhosphorCare rækker til 300 m2.

Indhold: NPK 12-4-14 med S og Mg

Varenr.: 720003. Vægt pr. pose 10 kg. Colli 80 sk./palle.

​Firma

Kongerslev Kalk A/S

CVR: 32605818

​Kontakt

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.