Plænegødning (samgranuleret)

En højkvalitets samgranuleret gødning – hvert og et granulat indeholder samme næringsstoffer, hvilket sikrer en fin og ensartet dosering ved spredning. Tilsat mikronæringstoffer: Magnesium, Svovl og Bor.

Energirig og effektiv plænegødning NPK 14-3-15 klorfattig, Gødningen giver en god og kontrolleret vækst og skaber en grøn og slidstærk plæne.

Rodnettet styrkes, og plænen udvikler et tæt sammenhængende græsdække.

Gødningen udbringes med fordel før regn og gerne over 3 perioder. Marts-september, gerne når græsset er tørt og dugfrit. Brug med fordel ”Kongerslev Specielt til Græs” første gang der gødes således at mosudvikling hæmmes og nuværende mos fjernes, derefter plænegødningen resten af året. Er der kraftig mosudvikling starter året i marts/april, når temperaturen er over 8 grader om dagen, med en behandling af plænen med Kongerslev Jernvitriol (se produktbeskrivelse).

Brug ca. 15 kg til 600 m².

Varenr.: 720106. Vægt pr. pose 7,5 kg. Colli 48 sk./½ palle.

Varenr.: 720105. Vægt pr. pose 15 kg. Colli 60 sk./palle.

​Firma

Kongerslev Kalk A/S

CVR: 32605818

​Kontakt

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.