Dolomitkalk

Denne pulvervare, har et højt indhold af vækstgivende magnesium – ca. 10%.

Magnesium er særdeles vigtigt tilskud til ernæring af alle planter. Kalken er samtidig en vigtig faktor til jordforbedring samt neutralisering af jordens surhed.

Magnesium er ligesom til mennesker en vigtig byggesten for alt levende og indgår i mere end 300 biokemiske processer herunder dannelsen af enzymer.

Handelsgødning har i dag et minimalt indhold af magnesium, hvorfor det er nødvendigt at tilføre det via Dolomitkalk. Brug Kongerslev Dolomitkalk med et naturligt højt indhold af magnesium dannet for flere millioner år siden bl.a. i alperne - "Dolomitterne".

Kan gives hele året, med fordel især forår og senere efterår. Anbefalet dosering er ca. 20 kg til 80 m2.

Kongerslev Dolomitkalk har en langtidsvirkende effekt, da det nedbrydes langsommere end f.eks. Kongerslev Havekalk. Ønskes en kombination af begge egenskaber anbefales Kongerslev Magnesiumkalk i enten pulver eller granuleret form (se beskrivelserne af disse).

Brug efterfølgende Kongerslev plænegødning/universalgødning så væksten fremmes overalt i haven.

Varenr.: 700101. Vægt pr. pose 25 kg.

Colli 40 sk./palle.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Firma

Kongerslev Kalk A/S

CVR: 32605818

Adresse

Vildmosevej 13

9293 Kongerslev

​Kontakt