Alt I Et (Patentnr. 171129) - Pelleteret

Havekalk og gødning i en arbejdsgang - Alt I Et gør det nemt!!

Som navnet antyder - en blanding ” med alt godt til haven”:

  • Nitratfri
  • Klorfattig
  • Langtidsvirkende
  • Udviklet i samråd med førende forstfolk og konsulenter

Vi vil gøre det nemt at tilføre alt, hvad jorden og planterne behøver af kalk, gødning og næringsstoffer.

Vi har sammensat en blanding med større kalkindhold og flere næringsstoffer. NPK værdi 14-3-10 med magnesium, svovl og kalk. Hele plantens behov er hermed dækket.

Anvendelsesområder

”Alt-I-Et” er et patenteret (Patentnr. 171129) gødningsprodukt beregnet til haven. Produktets sammensætning gør det specielt velegnet til græsplænen, det har en vækstgivende effekt, som gør anvendelsen af giftstoffer og/eller krævende afrivning overflødig. ”Alt–I-Et” kan også med fordel anvendes i pryd- eller køkkenhaven eller til frugttræer og –buske m.m., idet produktet er nitratfrit, klorfattigt og har en god gødningseffekt.

Velplejet stærk græsplæne

Græsplænen udvikler kraftigt rodnet og stærke planter, således at ukrudt ikke får overtag.

Andre gødninger?

Sammensætningen af ”Alt-I-Et” gør, at det ikke længere er nødvendigt at tilsætte jorden andre gødninger eller kalk, idet hele havens næringsbehov er dækket af ”Alt-I-Et”.

Dosering/fremgangsmåde?

”Alt-I-Et” har en langtidsvirkning, som medfører, at det kun er nødvendigt at gøde 2 gange om året, første gang når græsset begynder at gro i april og anden gang i juli/august. Hver gang strøs 4 kg pr. 100m². Dette svarer til, at der til et areal på 500 m² anvendes 20 kg pr. gang.

For at opnå det bedste og hurtigste resultat, samt undgå svidning strøs gødningen jævnt ud, når planterne er tørre og dugfri, umiddelbart før regn. Kunstig vanding kan erstatte regnen, hvis denne udebliver. Græsplænen klippes ikke kortere end 4 cm, for så klarer græsplænen konkurrencen fra ukrudt samt udnytter lyset bedre.

Varenr.: 531102. Vægt pr. pose 15 kg. Colli 60 sk./palle.

​Firma

Kongerslev Kalk A/S

CVR: 32605818

​Kontakt

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.