Special Plæne/Have gødning

En kombinationsgødning der tilgodeser de behov, som især græsplænen har for næringsstoffer og samtidig anvendelig i den øvrige have.

Det er en prisgunstig gødning, der er produceret som en blanding af kalk og næringsstoffer, med et resultat der giver et indhold på 13% kvælstof, 2% Fosfor og 10% Kalium.

Kalken i blandingen (20%) hæver jordens ph-værdi, hvorved forsuring undgås. Det er vigtigt at følgende råd iagttages:

Pleje af græsplænen: Mos er en plage, der har ødelagt flere plæner og her bør strøs/udvandes Kongerslev Jernvitriol. Mosset bliver sort, og kan rives væk eller fjernes via slåning af græsset med opsamler. Mosset trives i sur jord, hvorfor kalkning i en mængde, der efterlader græsplænen i et hvidt skær er nødvendigt for at udligne denne surhed, således at mosudviklingen hæmmes. Kalkning tilgodeser også planternes vækstmuligheder og sikrer optimal udnyttelse af gødningens næringsstoffer. Der gødes efter tildeling af kalk for at sætte gang i plænens vækst og styrkelse af rodnet.

3 ting har således sammenhæng: Behandling med jernvitriol, tildeling af kalk og gødning for optimal vækst.

Bortset fra Kongerslev Jernvitriol, der købes særskilt, tilgodeser denne blanding ovennævnte. Ved større kalkmangel kan det være nødvendigt at tildele Kongerslev Havekalk sideløbende, ellers dækker blandingen fint behovet.

Vægt 15 kg. Indhold NPK 13-2-10. Anbefalet brug til ca. 400 m2

Varenr.: 720104. Colli 60 sk./palle.

​Firma

Kongerslev Kalk A/S

CVR: 32605818

​Kontakt

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.