Jernvitriol

Jernvitriol i fin granulat kan fordeles på græsplænen, eller opløses i vand i blandingsforholdet 200 g til 10 liter vand og udvandes på ca 20 m² græsplæne.

Græsset styrkes via denne gødning, man får en tættere grøn græsplæne. Jervitriol er baseret på naturmineraler og svider ikke græsset.

Produktet kan i øvrigt fint anvendes sammen med Kongerslev Plænegødning, hvis der ønskes ekstra vækst i græsset.

Jernindholdet i jervitriol er en vigtig del af de biologiske processer i planterne, så væksten af græsset forbedres. Bemærk at mosset farves sort. Dette skyldes, at surhedsgraden i de øverste jordlag styrkes.

Undgå at bringe produktet i kontakt med murværk, fliser eller andet, da det fine jernstøv vil danne rød farve på underlaget.

Info til pleje af græsplænen:

For at hæmme mosvækst gives havekalk gerne forår og efterår - som produktbeskrivelse vedrørende have- / magnesiumkalk.

Generelt kan siges, at kalkning og brug af de nævnte gødninger skaber den eftertragtede slidstærke grønne og kraftige græsplæne.

Jernvitriol kan bruges i hele vækstsæsonen fra marts / april til oktober incl.

Varenr.: 720501. Vægt pr. spand 5 kg. Colli 45 pr. ½ palle.

Varenr.: 720502. Vægt pr. spand 5 kg. Colli 100 pr. palle.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Firma

Kongerslev Kalk A/S

CVR: 32605818

Adresse

Vildmosevej 13

9293 Kongerslev

​Kontakt