Kongerslev Kalk – bæredygtig gødning og kalk

Velkommen til Kongerslev Kalk A/S, en af Danmarks førende leverandører af kalk og gødning til landbrug, industri samt til private haver.

Vi fremstiller og leverer kalk fra eget kalkbrud, gødning, kalkblandinger tilsat næringsstoffer og en bred vifte at andre produkter til brug i landbruget, haven og andre grønne områder. Derudover tilbyder vi også at stå for kalkspredningen.

Kongerslev Kalk sælger til erhvervskunder, og vi henviser private kunder til en af vore forhandlere - kontakt os for oplysning om nærmeste forhandler.

Vi har to hovedsegmenter, nemlig landbrug og detailhandel, fxplante- og havecentre, super- og byggemarkeder samt andre større forhandlere.

Til landbruget sælger vi primært

De forhandlere, vi samarbejder med, sælger en bred variation af vores produkter, både indenfor gødning og kalk.

Fra vores kalkbrud i Kongerslev sælger og leverer vi kalk til hele Danmark, men vi oplever også en øget eksport, fx til Tyskland, hvor vores virksomhed er anerkendt som producent af kvalitetsprodukter.

Hvilke typer kalk producerer vi?

Kalken brydes, bearbejdes og tilbydes i forskellige kvaliteter. Fx jordbrugskalk 0-20 mm eller magnesiumkalk, som er alm. jordbrugskalk iblandet dolomitkalk.

Vi benytter ovntørret kalk til forskellige formål, både til produktion af foderkridt i mange varianter, og som filler til fx asfalt og beton, og til brug i industrien i forbindelse med røggasrensning på kraftværker.

Opsækning af produkter

Gødning og kalk leveres både i eget navn og som privat label i emballagestørrelser fra 3 til 25 kg. Vi kan levere de varianter og emballagestørrelser du ønsker.

Vi kan også foretage opsækning af andre produkter - kontakt vores driftsleder for at høre nærmere om mulighederne, hvor vi har mulighed for at skræddersy en løsning til dit behov.

Hvad gør vores kalk til noget helt særligt?

Vi henter vores kalk, som er af typen skrivekridt, i undergrunden fra eget kalkbrud. Skrivekridt har en særlig blød konsistens, som lettere optages i jorden.

Vi lægger stor vægt på at fremstille et kvalitetsprodukt, men også at vejlede vore kunder bedst muligt om anvendelsen af kalk. Derfor kan du her på hjemmesiden læse mere om anbefalinger og anvendelsesmuligheder for de typer kalk, vi producerer.

Det ligger os også på hjerte at producere til det økologiske landbrug, med bæredygtige produkter til kalkning og gødning af jorden. Vi forhandler derfor både økologisk gødning (internt link) og kalkblandinger (internt link), som er godkendt til brug i økologisk landbrug og 100 % økologi til haven.

Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder

Vores produkter leveres udelukkende i større mængder, men der er dog muligheder for at vælge mellem forskellige typer pakninger og leveringer. På nuværende tidspunkt leverer vi i småsække, bigbags, som typisk sælges og leveres pr. palle, og i bulk i silobiler, hvorefter produktet indblæses i kundens silo.

Hvis du har spørgsmål til vores levering eller ønsker at benytte en alternativ leveringsmåde, så kontakt os endelig. Vi er fleksible, og vil gå langt for at hjælpe vores kunder.

Er du en privat kunde, der søger flere informationer om gødning og kalk? Så hjælper vi også gerne. Vi sælger som nævnt ikke til kunder uden eget cvr-nummer, men vi rådgiver altid gerne om vores produkter og henviser til relevante forhandlere – landet over.

Ret henvendelse til Kongerslev Kalk

Udfyld formularen her på siden, og vi vil snarest vende tilbage på din henvendelse.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kongerslev Kalk A/S

CVR: 32605818

Vildm​osevej 13

9293 Konger​slev - Find vej

​​Tlf.: 98 33 13 7​7

E-mail: info@kongerslev​-kalk.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.