​Pressemeddelelse

​Kongerslev Kalk A/S overtager pr 1. april 2016 aktiviteterne i Scan Fjordpak Assentoft.


Scan Fjordpak videreføres under samme navn, som en afdeling i Kongerslev Kalk A/S.


Det er planen fortsat at videreudvikle og øge aktiviteterne i Scan Fjordpak, i et snævert samarbejde med kunder og øvrige forretningsforbindelser.
Stort set alle former for pakkeopgaver, i flere slags emballagetyper og former, kan udføres i Scan Fjordpak af et kompetent og erfaringsrigt personale.


Formålet er, udover at øge væksten i Scan Fjordpak, at forene og udnytte den viden, som begge firmaer besidder, til gavn for løsning af nye og mangeartede pakkeopgaver for flere typer kunder.


Vi ønsker på denne vis, at styrke de muligheder der er, for at servicere kunder der kan leverer til os i bulk, Big Bags eller stykvis, flydende som fast materiale. Sammen med kunden finder vi en optimal løsning for efterfølgende pakning, lagerplads og forsendelse.

Vi ønsker ligeledes at Scan Fjordpak fremtræder som en fremtiden stærk partner for alle der har pakkeopgaver - som professionel rådgiver med forslag til konstruktive og konkurrencedygtige løsninger.


Kongerslev Kalk A/S oplever et stigende behov for at kunne tilbyde løsninger inden for ovennævnte, og med købet af aktiverne i Scan Fjordpak, føler vi os godt rustet til fremtidige muligheder på dette felt.

Kongerslev Kalk A/S
Direktionen.
Evt. henvendelse vedr. ovennævnte bedes rettes til Salgs-/Indkøbschef Jens Jørgen Ditlevsen.

www.kongerslev-kalk.dk

​Firma

Kongerslev Kalk A/S

CVR: 32605818

​Kontakt

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.