Dolomitkalk med et højt indhold af magnesium

 

Hvad er dolomitkalk og hvordan anvendes det?

Dolomitkalk er en lidt grovere kalk type, der indeholder ca. 10% magnesium.

Der er flere fordele ved at bruge kalk, som er tilsat næringsstoffet magnesium: Først og fremmest er kalk i sig selv et surhedsregulerende middel, som er med til at holde jordens PH-værdi i balance. Dertil kommer, at magnesium er et nødvendigt næringsstof for planterne, der giver sunde og stærke afgrøder. At tilføre magnesium til kalk er den billigste og mest effektive måde at tilføre jorden magnesium på.

Dolomitkalk i haven

Havens planter kan også mangle magnesium. Ønsker du at styrke væksten, anbefaler vi at tildele dolomitkalk som et supplement til havekalken. Anvend Kongerslev Magnesiumkalk i enten pulverform eller granuleret form. Brug efterfølgende vores plænegødning eller universalgødning, så væksten fremmes overalt i haven.

 

Må anvendes til økologisk dyrkning.

Højt magnesiumindhold 10%.

Øger jordens pH-værdi.

Skaber ideelle vækstbetingelser.

VAREBESKRIVELSE:

Dolomitkalk i pulverform har et højt indhold af magnesium og er dermed særdeles vækstgivende for alle planter. Dolomitkalk forbedrer samtidig jorden og neutraliserer dens surhed, så planterne trives, optager næring bedre og får

stor modstandsdygtighed i konkurrence mod mos. Spred dolomitkalk forår og efterår i hele haven, dog ikke i surbundsbede. Opløses langsomt.

Opbevares tørt.

Tip: Få ekstra frodighed ved at kombinere med

Kongerslev plæne- eller universalgødning.

VARENR.: 400022

VÆGT PR. POSE: 15 kg

KOLLI: 66 sk./euro palle